Optimisme overheerst bij tweede speeldag FrisBee Woerden

De Ultimate Frisbee spelers uit Woerden bewezen afgelopen zondag op de tweede speeldag van de competitie nogmaals dat ze hun plek in de 2e divisie aan te kunnen. Waar de meeste teams in deze divisie volledig uit ervaren mannen bestaan reisde Woerden met 8 spelers, waaronder dames en enkele onervaren spelers af naar Den Haag.

Tegen de ervaren tegenstanders uit Amsterdam, Utrecht en Nijmegen was punten scoren en leren een realistischer doel dan winnen. In de openingsfases werd FrisBee woerden vaak nog overrompeld door het spel van de tegenstander. Zodra het lukte (vaak na een rust of time out) om vast te houden aan eigen tactieken ging het stukken beter en werd er goed gescoord. Met 15-5 15-4 en 15-5 werd er weliswaar geen wedstrijd gewonnen, maar wel veel gescoord en veel lof geoogst bij de tegenstanders. Wel gaf het veel vertrouwen voor de volgende competitiedag in Tilburg waar weer met een volle bezetting gespeeld kan worden.

2de indoor competitie van 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *