In september en oktober staan er drie zondagen gemarkeerd in de agenda van de spelers van Frisbee Woerden! Op deze dagen wordt de Randstadcompetitie gespeeld; een open competitie waar mannen en vrouwen door elkaar 5 vs. 5 spelen. Ditmaal is de competitie in Schipluiden.

In totaal strijden 18 teams om 2 titels; kampioen en spiritkampioen. Tijdens iedere competitiedag worden er vier wedstrijden van 40 minuten gespeeld. De velden zijn 70m lang en 25m breed en met vijf mannen en/of vrouwen moet je aardig wat meters afleggen om punten te maken. Je wint punten door te scoren, maar ook door zo eerlijk, fair en respectvol te spelen. Frisbee Woerden won 3 van de 12 wedstrijden en eindigde op een 13de plaats in de competitie. De spiritscores zaten dicht bij elkaar en daar eindigde het team in de middenmoot op de 10de plaats.

Op dit moment wordt er weer hard getraind voor de indoorcompetitie die op 19 november start. De trainingen zijn nog steeds buiten op het veld bij Reflex op dinsdagavonden om 20u en soms trainen we in het weekend ook nog binnen.

Frisbee Woerden – Randstad Competitie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *