Zondag 19 november was de eerste dag van de indoor competitie. We gingen met 10 man sterk naar Zwolle waar 4 partijen werden gespeeld in de hal. Door omstandigheden zijn we in de 2de divisie geplaatst, terwijl we eigenlijk meer in de 3de thuis horen, dus het wordt extra moeilijk dit jaar!

We begonnen goed, de eerste wedstrijd tegen Ultimus Prime (13 – 7) was winst! De wedstrijden daarna tegen Gronical Dizziness (7 – 15) en Bluefingers (7 – 13) waren een stuk lastiger. We hebben hard gestreden maar deze teams waren ons echt de baas. De laatste pot tegen de BFrisbee2’s (6 – 8) ging steeds gelijk op, maar net in de laatste minuut werd er nog gescoord door de tegenpartij, waardoor we die ook verloren hadden. Het mocht de pret niet drukken, de sfeer was goed en we hebben weer een hoop geleerd en lekker gespeeld!

De indoorcompetitie 2023 is gestart!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *