Categorie├źn
Uncategorized

Rematch met UFO

Woerden 3 jan, Wat een mooie wedstrijd om het jaar mee te beginnen. Helaas moest de eerdere competitie wedstrijd tegen UFO gestaakt worden door een blessure. Vrijdagavond is de wedstrijd opnieuw gespeeld. In het begin was UFO sterker. Ze zaten direct goed in de wedstrijd en liepen aardig wat punten uit. Gelukkig herpakten we ons en konden we de voorsprong redelijk inlopen. Er werd goed samengespeeld de schijven werden mooi op maat gegooid en goed gevangen, iedereen was erg gemotiveerd de schijf te onderscheppen. Helaas duurde de wedstrijd net iets te kort om helemaal bij te komen. De wedstrijd eindigde met de stand van 15 – 17. Beide teams konden met een opgeheven hoofd en een goed gevoel aan de derde helft beginnen. We bedanken onze supporters en wensen Koen veel sterkte. Hij verdraaide zijn knie al tijdens de warming-up waardoor de oude blessure waarvan hij herstellende was, weer terug lijkt te zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *